onsdag den 4. april 2012

Torskerognssalat

Vi kører ligesom mange andre for tiden på "stop spild af mad" bølgen. Det er faktisk meget udfordrende. For skulle man mod forventning få en rest tiloverst, hvad skal man så stille op med denne?
Forleden fik vi kogt torskerogn. Det var ikke just gemalens favorit, så jeg måtte finde på et eller andet med resterne. Så jeg kastede mig ud i at lave en torskerognssalat og resultatet blev faktisk meget godt.
Opskriften kommer her

Ingredienser (2 personer)
150 g torskerogn
100 g ærter
1 dl yoghut naturel
1 spsk mayonaise
1 spsk sennep
1 fed hvidløg

Yoghurt, mayonaise, sennep og hvidløg blandes. Torskerogn og ærter tilsættes og der røres grundigt.


Torskerognssalaten blev serveret på nybagt rugbrød, uhm....


2 kommentarer:

  1. Sikke en herlig blog, herlig Torskerognssalat og hurra for "stop spild af mad" bølgen!

    jeg vil hermed følge din blog :)

    Rigtig god Påske :)

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre ! Og velkommen til ;o) Også god påske til dig !

    SvarSlet