Jeg endte med at marinere svinekammen natten over og langtidsstege den. Resultatet blev intet mindre end fantastisk! Jeg kan varmt anbefale denne måde at tilberede svinekam på.
Ingredienser
1 spsk soja
2 fed hvidløg
1 spsk olie
1.5 tsk sennep
½ dl barbeque sauce
3 spsk peanutbutter
2 tsk paprika
2 tsk chili/hvidløg sovs
Salt, peber
1 svinekam uden svær (~700 g)
Marinaren røres godt sammen. Svinekammen lægges i en pose, marinade tilsættes og fordeles. Posen lukkes godt til og svinekammen marineres i ca 12-24 timer. Læg svinekammen i et fad. Svinekammen steges i ovnen ved 65-68 grader i ca 4 timer. Når temperaturen når 60 grader, tages svinekammen ud og hviler i 15 minutter. Til sidst skæres svinekammen i tynde skiver på ca 0.5 cm tykkelse.
Svinekammen blev serveret med stegte kartofler og langtidsbagte tomater, mums siger jeg bare!
Blir der sprød svær på stegen?
SvarSlet