Ingredienser (ca 30 stk)
100 g smør
85 g rørsukker
½ tsk vaniliesukker
100 g mandelmel
110 g hvedemel
4 spsk appelsinsaft
1 spsk fint revet appelsinskal
1 æg
1 tsk kakao + 1 spsk sukker
Smør, sukker og vanilie røres sammen til det er hvidt og luftigt. Hvedemel og mandelmel tilsættes og røres i blandingen. Æg og appelsinsaft tilsættes og dejen samles hurtigt. Dejen stilles på køl i 1 time. Herefter formes dejen til små toppe og sættes på en bageplade med bagepapir med en ske. Kagerne drysses med kakaosukker og bages 6-8 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader eller indtil kagerne er gyldne i kanten.
Lækre, lækre småkager !
Sprøde med en frisk appelsinsmag. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har bagt disse !
Ingen kommentarer:
Send en kommentar