Ingredienser
1 andebryst i strimler
marinade
1 presset hvidløg
2 spsk soja
1 tsk chiliflager
1 spsk citronsaft
1 spsk hvidløgsolie
2 finthakkede hvidløg
2 tyndtskivede gulerødder
1 rødløg i strimler
1 bundt forårsløg skåret i stykker af 1 cm
1 peberfrugt i strimler
3 spsk soja
2 dl kolde ris
Ingredienserne til marinaden blandes. Kødes tilsættes og marinerer i 1 time, men gerne længere. Wokken opvarmes og kødes steges et par minutter. Kødet tages op af wokken og grønsagerne svitses ved høj varme i ca 5 minutter. Risene tilsættes til af gangen, pas på at de ikke klumper. Soja'en tilsættes. Tilsidst tilsættes kødet og det hele steges sammen et minuts tid. Retten smages til med salt og peber.
Nu er vi ikke specielt glade for vildt krydret mad, men man kan sagtens tilsætte flere krydderier til denne ret for at give den endnu mere smag.
De stegte ris blev serveret med hvidkålssalat. Velbekomme !
Ingen kommentarer:
Send en kommentar