Ingredienser (12-14 personer)
2 æg
150 g sukrin
150 g kamutmel
150 g mandelmel
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniliepulver
3 bananer
200 g kvark
2 spsk flydende margarine
Æg og sukrin piskes luftigt. Kamutmel, mandelmel, bagepulver og vaniliepulver blandes sammen. Kvark, banan og flydende margarine tilsættes, hvorefter de tørre ingredienser tilsættes og det hele blandes godt sammen. Kagen hældes i en springform (ca. 25 cm i diameter) og bager ca 50 minutter ved 175 grader. Hold godt øje med kagen tilsidst. Bagetiden varierer meget fra ovn til ovn og form til form.
Kagen blev serveret med en chokoladecreme, der lige gav kagen det sidste pift !
Kagen er efter min mening lige som en banankage skal være, nemlig lidt tung og en anelse klistret. Luftige banankager bliver der ikke spist i vores hus :o)
Mon man kan lave cupcakes ud af denne opskrift ?:-)
SvarSlet