fredag den 23. marts 2012

Jomfruhummer haler

Uhm.....siger jeg bare! Forleden fik vi hummer haler til forret. Gemalen skulle forkæles efter et par dage i køkkenet, hvor der var eksperimenteret lidt for meget efter hans smag. Især efter mødet med torskerognen var han ikke helt begejstret.
Derfor kom disse små herligheder på bordet.

Opskriften kommer her og er ganske simpel, men det tager lidt tid at ordne de små kræ.

Ingredienser
50 g smør
2 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
salt
lidt persille
100 stk jomfruhummere


Jomfruhummerne lægges ned rygskjoldet nedad og flækkes på langs med en skarp kniv. Den sorte tarmstreng og den øverste del af hovedet skæres fra. Hummerne anrettes med kødsiden opad i et ovnfast fad. Smør, fed presset hvidløg, salt, persille og citronsaft blandes sammen. Kryddersmørret fordeles jævnt over hummerkødet. Hummerne sættes i ovnen på grill ved 200 grader i ca 10 minutter eller til smørret er smelted og hummerkødt er hvidt og fast.


  
Uhm.... Jomfruhummerne blev serveret med hvidløssmør

Ingen kommentarer:

Send en kommentar