torsdag den 22. marts 2012

Bukser

Hvordan har I det med bukser? Nu tænker jeg ikke på dem som man normalt har på, men dem som vi spiser, nemlig torskerogn. Igår fik vi kogt torskerogn i det vi skulle prøve noget nyt.
Opskriften kommer her

500 g torskerogn
vand
10 peberkorn
1 laurbærblad

Torskerognen lægges i en gryde og der tilsættes koldt vand, peberkorn og laurbærblad. Torskerognen koges ved meget svag varme i ca 40 minutter. Vandet må endelig ikke koge for voldsomt, så risikerer man at hinden på bukserne springer. Herefter tages torskerognen op ad vandet og får lov til at ligge nogle minutter inden den skæres ud i ca 1.5 cm tykke skiver. Man kan pille hinden af, men det er efter min mening lettest at gøre efter de er skåret i stykker. Hvis man ikke gider bøvle med hinderne, kan man bare spise dem.

Vi fik bagt kartoffelmos, grønsager og hollandaise sovs til.


Det var en blandet oplevelse. Det smager jo selvfølgelig ikke som torskerogn på dåse. Smagen er fin, men jeg bryder mig ikke så meget om konsistensen. Måske de bliver bedre hvis de får lov til at blive stegt på panden når de har sat sig. Man har da lov at håbe :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar