tirsdag den 27. marts 2012

Risotto med svampe og forårsløg

Her til aften skulle gemalen forkæles lidt, så derfor fik han en gang risotto. Risotto er ikke noget der normalt bliver lavet i vores hjem, da jeg jo ikke spiser ris, men hva, men skal jo forkæle sin mand nu og da ;o)

Opskriften har jeg fundet i søndagsavisen, jeg har dog lavet et par modifikationer, så opskriften kommer her.

Ingredienser
4 hakkede forårsløg
70 g hakkede champignion
120 g risottoris
600 mL urtebouillon
30 g fintrevet parmesan
30 g smør

Forårsløg og champigioner ristes på panden. Risene kommes i og der røres konstant. Bouillon tilsættes lidt ad gangen og der røres konstant de næste 15-20 minutter, til risene er kogt. Parmasan ost og smør tilsættes og der røres godt. Panden tages af varmen og risotto'en smages til med salt.




Uhm.... et stort hit ifølge gemalen. Der blev serveret rester af svinekam fra igår til risotto'en, her i huset er "vi" nemlig ikke glade for at smide mad ud :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar