mandag den 5. september 2011

Toscana kødsovs

Denne kødsovs fik vi til aftensmad i dag. Den smagte godt og er et super godt alternativ til den klassiske kødsovs med hakket oksekød.
Opskriften er fundet hos hjerteforeningen og der er indført et par ændringer.

Opskriften er til 2 personer.

1/2 løg
125 g champignion
1/2 pakke parma- eller seranoskinke
1/2 spsk olivenolie
1/2 tørret timian
1/2 tørret oregano
1 fed hvidløg
200 g hakket svinekød
100 g sherrytomater alternativt 1 dåse flåede tomater
salt + peber

Løg hakkes og champignion skæres i skiver. Skinken skæres i små stykker. Skinke, løg, champignion, presset hvidløg steges sammen med krydderierne. Kødet tilsættes og brunes. Flåede tomater tilsættes og sovsen simre under låg ved svag varme i ca. 5 min.

Serveres sammen med pasta og friskrevet parmesanost

Billede af Pasta a la Toscana

Ingen kommentarer:

Send en kommentar