I torsdags havde jeg været til intervaltræning i løbeklubben og kom sent hjem, aftensmaden skulle derfor hurtigt på bordet. Så der blev i lynets hast lavet en gang kylling i kantarelsovs. Der kom et par oversprings handlinger ind hist og her, men resultatet blev ret godt !
Opskriften kommer her og er til 2 personer.
2 kylling filetter
1 løg
200 g kantareller
1 brev knorr champignionsovs
20 g smør
1 dl mælk
3 dl vand
Oregano
Kylling skæres i mindre stykker og steges på panden. Løg snittes fint og steges på panden sammen med kantarellerne. Knorr brevet røres ud i 20 g smeltet smør, hvorefter der tilsættes 1 dl mælk og 3 dl vand. Sovsen koger op og kylling og grønsagerne tilsættes. Retten små simrer i ca. 10 min og krydres med oregano.
Retten blev serveret med frisk pasta og blomkål.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar