torsdag den 8. september 2011

Mørbradgryde

Efter en travl dag blev det endelig fyraften, og derfor skulle vi have lidt lækkert at spise i aften, så der blev serveret mørbradgryde hos os i aften.
Opskriften er en gammel kending og blev i sin tid klippet ud fra Føtex' tilbudsavis.
Der er foretaget et par enkelte ændringer.
Opskriften kommer her og er til 2 personer.

1/2 svinemørbrad
salt, peber
1 løg
200 g champignion
75 g bacon
1 tsk paprika
1 dåse flåede tomater
1 dl fløde
150 g cocktailpølser

Mørbraden skæres i 1 cm tykke skiver, krydres med salt og peber og brunes i en gryde.
Løg og champignion skæres i tynde skiver og steges i gryden sammen med bacon. Kødet kommes tilbage i gryden og krydres med paprika og flåede tomater samt fløde tilsættes. Det hele bringes i kog og simre 10 minutter. Herefter tilsættes pølser og retten simre i yderligere 5 min. Tilsæt evt. lidt kulør og sovsejævner.
Vi fik pasta til, men kan med fordel serveres med ris, kartofler eller kartoffelmos.

                                          Fantastisk lækker mørbradgryde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar