tirsdag den 13. september 2011

Kylling cordon bleu

Igår stod den på meget nem aftensmad. Jeg havde undervisning til kl 17 og var først hjemme kl 18.30 så derfor skulle det gå lidt hurtigt, inden min skønne mand faldt om af sult ;o)
Valget faldt derfor på et par kylling fileter. For at gøre denne filet lidt mere spændende skar jeg en lomme i, som blev fyldt op med mozarella og røget skinke.

Opskriften kommer her og er til 2 personer

2 kylling fileter
1/2 mozarella kugle
2 stykker røget skinke

Mozarella'en skæres i skiver, ca. 0.5 cm tykke. Osten lægges på en skive røget skinke og osten pakkes ind i skinken. Der anvendes ca. 2 stykker mozarella pr. filet. Der skæres en lomme i kyllingen og skinke+ost placeres i lommen. Lommen kan alternativt lukkes til med en kødnål. Kyllingen steges på en almindelig pande, men kan også sagtens laves i ovnen.

Vi fik pasta, salat og bretagnesovs til. Det skulle jo gå hurtigt ;o)


Ja okay, ikke den mest fantasifulde anretning, men øvelse gør mester !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar