søndag den 30. oktober 2011

Gratineret mørbrad

Her til aften fik vi gratineret mørbrad, jeg er stor fan af svinemørbrad, det smager godt og det er super nemt at tilberede.
Opskriften kommer her og er til 2 personer:

1/2 svinemørbrad
200 g champignion
1 løg
2 fede hvidløg
1 boullionterning
1 dl piskefløde
1 dåse flåede tomater
en håndfuld cocktailpølser
Oregano, salt, peber
Revet ost

Løg og champignion hakkes i skiver. Svinemørbraden skæres ud i små bøffer og krydres med salt og peber, hvorefter de brunes ca. 2 min på hver side på en pande. Kødet lægges i et fad og løg, hvidløg og champigioner brunes i panden. Tomater, piskefløde og boullionterning tilsættes til de brunede grønsager. Det hele får et opkog i ca 5 min og cocktailpølser tilsættes. Herefter hældes blandingen over bøfferne og drysses ned den revne ost. Retten står i ovnen i ca 10 min ved 220 grader.
Vi fik pasta og råkost til. Det smagte super godt ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar