Opskriften faldt jeg over på internettet, jeg husker desværre ikke hvor. Jeg lavede en del ændringer, så min version kommer her.
Ingredienser
2 dl piskefløde
1 1/4 dl sødmælk
1 vaniliestang
3 æg
90g sukker
90 g mel
500 g syltede kirsebær
3 spsk saft fra kirsebærrene
Fløden varmes op sammen med vaniliekornene. Æg og sukker piskes skummende og luftigt. Mel tilsættes og røres let sammen med sukkerblandingen. Den varme fløde blandes med mælken. Flødeblandingen tilsættes til sukkerblandingen og røres hurtigt sammen. Dejen hældes i et smurt fad og kirsebærrene tilsættes. Kirsebærlagen dryppes over dejen. Kagen bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca 35-40 minutter. Kagen køles af på en rist. Den skal spises ved stuetemperatur eller spises lun.
Denne skønne kage blev resultatet. Faktisk var den så velsmagende, at der gled to stykker ned (ups). Kagen er dejlig snasket og fyldt med masser af lækre kirsebær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar