tirsdag den 7. februar 2012

Granatæbler

Jeg vovede pelsen og købte et granatæble i dag, som jeg ville nyde til min eftermiddagskaffe. Det smagte friskt og lækkert, men nøj hvor et svineri. Jeg er ikke helt sikker på at jeg har fundet fidusen i hvordan man spiser et granatæble uden at blive smurt ind i saft.



Hvordan spiser I granatæbler? Og bruger I dem til andet end salat og søde sager?

4 kommentarer:

  1. Uha, spiste du det med en ske? Du må ha været hetl pink-plettet bagefter:)
    Mange sværger til, at den nemmeste måde er, at dele det i halve og så panke på det med en træske, så kernerne falder ud. Det synes jeg nu aldrig virker ret effektivt!
    Så jeg plejer at dele det i kvarte og så pille alle kernerne ud med fingrene. Jeg tømmer altid hele granatæblet og opbevarer kernerne i en bøtte med låg, for der plejer de nok at kunne holde et par dage på køl..
    Det er ikke nemt at komme igennem til de små lækkerbidskner!

    SvarSlet
  2. hehe....jeg var pink, og det var hele køkkenet også !!

    SvarSlet
  3. Jeg kom forbi din blog, og besluttede mig straks for at blive fast læser :)
    Jeg ser frem til at læse med på din blog fremover.
    Med venlig hilsen Sofie

    SvarSlet
  4. Dejligt Sofie, det er jeg glad for at høre. Dem har jeg ikke så mange af ;o)

    SvarSlet