Her til aften fik vi gratineret mørbrad, jeg er stor fan af svinemørbrad, det smager godt og det er super nemt at tilberede.
Opskriften kommer her og er til 2 personer:
1/2 svinemørbrad
200 g champignion
1 løg
2 fede hvidløg
1 boullionterning
1 dl piskefløde
1 dåse flåede tomater
en håndfuld cocktailpølser
Oregano, salt, peber
Revet ost
Løg og champignion hakkes i skiver. Svinemørbraden skæres ud i små bøffer og krydres med salt og peber, hvorefter de brunes ca. 2 min på hver side på en pande. Kødet lægges i et fad og løg, hvidløg og champigioner brunes i panden. Tomater, piskefløde og boullionterning tilsættes til de brunede grønsager. Det hele får et opkog i ca 5 min og cocktailpølser tilsættes. Herefter hældes blandingen over bøfferne og drysses ned den revne ost. Retten står i ovnen i ca 10 min ved 220 grader.
Vi fik pasta og råkost til. Det smagte super godt ;o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar