tirsdag den 7. februar 2012

Fadkoteletter i tomat

Her til aften stod menuen på fadkoteletter i tomat, let men lækkert. Opskriften kommer her og er til 4 mindre sultne eller 2 sultne mænd ;o)

Ingredienser:
4 store koteletter
olie
salt, peber

Sauce:
2 hakkede løg
1 hakket peber (jeg brugte en gul)
olie
1 dåse flåede/hakkede tomater
1 dl vand
1 kvist timian
½ tsk paprika
salt, peber
100 g cocktailpølser
250 g champignion i kvarte

Tilbehør: ris

Koteletterne krydres med salt og peber og brunes ½ minut på hver side. Koteletterne tages af panden og lægges i et ildfast fad. Løg og peber svitses i olie på panden til de bliver bløde. Tomater, vand, timian, paprika, salt og peber tilsættes og simre i ca. 5 minutter. Pølserne lægges i fadet med koteletter, hvorefter saucen hældes over koteletterne. Fadet stilles i ovnen i ca. 10 minutter ved 180 grader. I mellem tiden steges champignionerne på panden og serveres til.


Velbekomme, så simpelt og let kan det gøres !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar