Ingredienser:
4 store koteletter
olie
salt, peber
Sauce:
2 hakkede løg
1 hakket peber (jeg brugte en gul)
olie
1 dåse flåede/hakkede tomater
1 dl vand
1 kvist timian
½ tsk paprika
salt, peber
100 g cocktailpølser
250 g champignion i kvarte
Tilbehør: ris
Koteletterne krydres med salt og peber og brunes ½ minut på hver side. Koteletterne tages af panden og lægges i et ildfast fad. Løg og peber svitses i olie på panden til de bliver bløde. Tomater, vand, timian, paprika, salt og peber tilsættes og simre i ca. 5 minutter. Pølserne lægges i fadet med koteletter, hvorefter saucen hældes over koteletterne. Fadet stilles i ovnen i ca. 10 minutter ved 180 grader. I mellem tiden steges champignionerne på panden og serveres til.
Velbekomme, så simpelt og let kan det gøres !
Ingen kommentarer:
Send en kommentar